Як тато вбиває маму бачили троє дітей: на Чернігівщині затримали чоловіка, який забив дружину до смерті (фото, відео)

На Чернігівщині затримали 44-річного чоловіка, який на очах у дітей забив багатодітну матір.

Як повідомляли журналісти "Надзвичайних новин", у селі Кладьківці чоловік холоднокровно розправився зі своєю дружиною. Весь вечір покидьок знущався з жінки. Лише уявіть! Скажені тортури тривали на очах у малолітніх дітей! Зрештою, малі не витримали, і син зателефонував у поліцію. Він благав про допомогу, але копи чомусь не приїхали.

Того вечора подружжя посварилося. Гучних криків та лайки 44-річному Сергію здалося замало і він накинувся на 32-річну кохану та почав дубасити нещасну дружину всім, що бачив. Ірина намагалася врятуватися втечею, але сімейний тиран зачинив будинок і продовжував забивати жінку. Діти намагалися врятувати мати і просили батька зупинитися.

Згодом з'ясувалося, що хлопчик швидко кинув слухавку і копи не знайшли будинок, в якому тривали тортури.

Підозрюваний у вбивстві майже місяць переховувався в навколишніх полях. За словами затриманого, він харчувався переважно яблуками, а ночував у стаціонарній ємності з-під добрив. Кілька днів тому, із настанням морозяної та сніжної погоди, чоловік повернувся в село. Він заховався у сараї закинутого господарства неподалік свого будинку. Там його виявили родичі загиблої співмешканки та викликали поліцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення