Йдуть з життя один за одним: у Миколаєві з води дістали тіла 4 потопельників

На пляжах Миколаєва у минулі вихідні загинули четверо людей. Надзвичайні події трапилися в Бузькому лимані та на річці Південний Буг. Про це повідомили у ДСНС.

Ввечері 4 липня до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що під час купання в Бузькому лимані на території мікрорайону Намив у Миколаєві зникла жінка. Тіло загиблої виявили наступного дня.

Вночі 5 липня надзвичайна подія трапилась також в акваторії Бузького лиману в районі пляжу в Інгульському районі Миколаєва. Тут під час купання близько першої години ночі зник безвісти чоловік. Тіло загиблого виявили вдень на відстані 30 метрів від берега охоронцем човникової станції.

Наступний смертельний випадок зафіксовано на річці Південний Буг на вулиці Очаківській мікрорайону Варварівка Миколаєва. Місцевий мешканець на відстані 20 метрів від берега помітив бездиханне тіло чоловіка.

Четвертий випадок стався також на річці Південний Буг. На вул Мельничній у місті Нова Одеса у районі міського пляжу на відстані 70 метрів від берегу матрос-рятувальник у воді помітив тіло громадянина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення