Катували 2 тижні, а потім вбили: з'явилися моторошні подробиці загибелі зниклого 11-річного хлопчика на Запоріжжі (фото)

Тіло 11-річного Максима Самофалова, якого шукали з серпня на Запоріжжі, знайшли закопаним у підвалі у селищі міського типу Якимівка.

Як повідомляє місцева поліція, дитину викрали двоє чоловіків 1976 та 1996 років народження. Один з них відсидів 9 років у в'язниці за гратами за скоєння тяжких злочинів.

Зазначається, що дитину утримували у підвали 2 тижні. У підсумку покидьки вбили хлопчика.

Нагадаємо, що Самофалов Максим учень 5-го класу школи-інтернату на Запоріжжі, який проживав із бабусею, 29 серпня близько 16:00 пішов із дому у невідомому напрямку. Мобільного телефону у дитини при собі не було. Близькі хлопчика шукали дитину через соцмережі, уточнюючи, що вона могла знаходитися в будь-якому куточку України. Також за фактом події було порушено кримінальну справу "умисне вбивство". У рамках розслідування правоохоронці отримали санкції суду на доступ до інформації операторів мобільного зв'язку, щоб проаналізувати з'єднання самої дитини напередодні зникнення та її родичів та друзів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення