Катували праскою: на Хмельниччині двоє колишніх зеків жорстоко познущались над жертвою пограбування (фото)

На Хмельниччині засуджено розбійників, які напали на знайомого з розпеченою праскою. За скоєне двоє раніше судимих жителів селища Понінка отримали сім з половиною та вісім років ув’язнення. Про це повідомили у подіції Хмельницької області.

Кримінальний випадок стався 15 грудня минулого року. До поліції звернувся житель смт Понінка, що на Полонщині. Заявник повідомив, що двоє його знайомих напали на нього та пограбували.

"Раніше судимі місцеві жителі віком 28 та 33 років після розпиття спиртного в помешканні потерпілого напали на господаря будинку, завдали йому тілесних ушкоджень розпеченою праскою та викрали у нього телевізор, мобільний телефон, банківську картку, а також паспорт. Після скоєного зловмисники зникли у невідомому напрямку", - розповіли у поліції.

Правоохоронці оперативно встановили особи нападників та затримали їх. Під час санкціонованого обшуку у квартирі одного з затриманих поліцейські виявили та вилучили викрадене майно.

Нещодавно Полонський районний суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіків винними за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) та ч.ч. 1, 3 ст. 357 (викрадення офіційного документу та незаконне заволодіння паспортом громадянина України). Їм призначили покарання у вигляді семи з половиною та восьми років ув’язнення. Захист подав апеляцію, проте Апеляційний суд Хмельницької області залишив рішення Полонського районного суду без змін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення