Катування у столичній квартирі: чоловік жорстоко вбив трьох цуценят і ще одне скалічив

У Києві судитимуть чоловіка, який у січні жорстоко вбив трьох цуценят. Він душив чотирьох тварин, одне цуценя власнику вдалося врятувати, проте його чоловік добряче скалічив. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"У квартирі багатоповерхівки на вулиці Дмитра Луценка, де сталося правопорушення, мешкав господар тварин і його брат. На момент вчинення злочину до них у гості завітала знайома. Коли останні залишили брата у кімнаті на самоті з чотирма двомісячними цуценятами, той почав їх душити. Четверту тваринку власнику вдалося врятувати, коли він побачив, що коїться. Наразі її стан стабільний, вона ще проходить реабілітацію у ветеринарній клініці. Як пояснив зловмисник, він задушив цуценят через те, що вони йому набридли", - йдеться у повідомленні.

Під час вчинення правопорушення чоловік перебував під дією спиртного. Драгер показав результат 1,98 проміле алкоголю. Правоохоронці затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - 30-річний киянин, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення