Катував 2-річного хлопчика: на Одещині педофіл зґвалтував десятки дітей, а суд відпустив його тому, що став на шлях виправлення

На Одещині педофіл, якого нібито відпустили достроково за гарну поведінку, зґвалтував 13 дітей лише за 1 рік.

Як повідомляє місцева прокуратура, 70-річний збоченець запрошував дітей додому і пропонував їм пограти на ігровій приставці, мобільному телефоні та поїсти солодощі. Таким чином він заманював хлопчиків віком від 8 до 14 років до свого тимчасового помешкання та, використовуючи свою фізичну перевагу та безпорадність дітей, вчиняв дії сексуального характеру щодо них.

Зазначається, що педофіл більшість дітей ґвалтував неоднаразово, з деяких хлопців знущався протягом декількох місяців, декого залишав у себе на ночівлю.

Після вчинення злочину, чоловік, застосовуючи психологічний тиск та погрози до неповнолітніх, наказував їм нікому не розповідати про скоєне.

Крім того з’ясовано, що зловмисник після відбування покарань у місцях позбавлення волі декілька разів змінював своє прізвище та місця мешкання.

За інформацією Обозревателя, Віталій Філіпов родом із Білгорода-Дністровського. У цьому місті його вперше засудили – на той момент злочинцеві було всього 17 років. Інші судимості були за злочини у Кривому Розі, Херсоні та Кропивницькому. Остання – у 2013 році. Рецидивіст мав відсидіти 11 років (за злочини проти кількох дітей, молодшому з яких було лише два роки), проте його випустили достроково.

У лютому 2018 року Петрівський районний суд Кіровоградської області задовольнив клопотання педофіла та "скостив" йому частину строку. Суд визнав, що небезпечний злочинець став на шлях виправлення.

Наразі йому загрожує довічне ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення