Киянин, який відгамселив палицею дружину, а потім до смерті забивав кулаками в живіт, проведе аж 8 років за ґратами

Голосіївський суд столиці виніс вирок місцевому жителю за вбивство співмешканки. Йому призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Подія трапилась у листопаді 2021 року. Тоді до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що у недобудові у провулку Моторному виявив мертвою цивільну дружину. Як встановило слідство, у день вчинення злочину між загиблою та 32-річним фігурантом виник словесний конфлікт, під час якого чоловік наніс потерпілій численні удари палицею по голові та кулаками в живіт. Загалом убивця наніс 33-річній жінці більше 30 ударів.

"Заявник разом з жінкою проживав у недобудованому приміщенні. У день скоєння злочину співмешканці розпивали алкогольні напої та між ними відбулась сварка, в ході якої порушник взяв до рук палицю та почав бити жінку по голові. Після чого кривдник продовжив наносити численні удари кулаками в живіт потерпілій", - розповіли у поліції.

З самого початку поліцейські за погодженням з окружною прокуратурою повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Відповідно до санкції статті, обвинуваченому загрожувало до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення