Киянка 18 разів "мінувала" одну й ту саму будівлю у Києві: поліція нарешті затримала її

Столичні оперативники затримали у Полтаві жінку, яка систематично "заміновувала" будівлю у Києві. Оперативники протягом кількох місяців проводили необхідні розшукові заходи, за скоєне жінці загрожує до восьми років тюремного ув’язнення. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Правопорушниця надсилала хибні повідомлення у поліцію через таксофон та за допомогою мобільного телефону. У результаті поліцейські задокументували 18 викликів про "мінування" одного приміщення. На всі виклики виїжджали слідчо-оперативні групи, рятувальники, лікарі та працівники вибухотехнічної служби, які ретельно перевіряли приміщення та прилеглу територію й ніяких підозрілих предметів чи речовин не знаходили", - повідомили у поліції.

Виявилось, що до скоєння правопорушення причетна мешканка Києва, 1964 року народження. Вона здійснювала дзвінки через таксофон та за допомогою мобільного телефону, а щоб уникнути відповідальності, змінювала номери мобільних телефонів та адреси таксофонів, з яких робила хибні виклики. Після кожного повідомлення жінка одразу виїжджала за межі міста, розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Шевченківського управління поліції Антон Кабиченко.

Суд обрав фігурантці запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення