Київський 5-зірковий ​готель друга Путіна пообіцяв прийняти біженців​ з Бучі, Гостомеля та Бородянки (відео)

У центрі Києва досі працює підприємство, що належить окупантам, а отриманий прибуток йде на фінансування війни проти України. У зв'язку з цим українські захисники в умовах воєнного часу вимагають, аби 5-зірковий готель у центрі Києва Premier Palace Hotel Kyiv, що на бульварі Тараса Шевченка, надав свої номери для проживання вимушеним переселенцям, чиє житло знищили російські окупанти.

В адміністрації готелю пообіцяли розглянути це питання, проте на даний момент номери для постраждалих внаслідок збройної агресії з боку РФ не надали. Поки біженці з Бучі, Гостомелю та Бородянки шукають дах над головою, у Premier Palace Hotel Kyiv проживають представники закордонних ЗМІ та Червоного Хреста України.

Готельно-ресторанним бізнесом володіє друг російського диктатора, "злодій в законі", один із лідерів євразійських ОЗГ Михайло Воєводін, справжня "зірка" Інтерполу та Європолу.

На акцію протесту до Premier Palace Hotel Kyiv прийшли українські захисники, які приєдналися до територіальної оборони. Вони розповіли, що прийшли до готелю допомогти націоналізувати бізнес.

Василь М'який розповів про фактичних бенефіціарів цього готельного бізнесу та пояснив, що доки в Україні працюють підприємства, які фінансують російський тероризм, вони допомагають державі з виявленням такого майна. Кінцева мета – офіційна передача цього готелю та інших у власність держави.

Аби все було оформлено відповідно до букви закону, Василь М'який подав заяву до поліції про фінансування тероризму.

Premier Palace Hotel Kyiv входить до групи компаній VS ENERGY. Про власника бізнесу відомо, що Михайло Воєводін - він же "Міша Лужнецький" - є лідером російських та українських "злодіїв в законі" у Франції, які надають сприяння грузинським "злодіям в законі" в Україні. Саме цій людині Путін у 2019 році вручив орден Дружби за значний внесок у зміцнення позицій Росії на міжнародному просторі. Шлейф кримінальних здобутків Воєводіна тягнеться аж до Швейцарії.

Михайло Воєводін

Нагадаємо, що загалом під дію закону №7169 про націоналізацію майна росіян та колаборантів потрапляють фізичні чи юридичні особи незалежно від громадянства та місця проживання, які публічно заперечують чи підтримують російсько-українську війну. Усе націоналізоване майно спрямують в рахунок майбутньої репарації на користь України.

Більше читайте у публікації "Надзвичайних новин" Плата за "рускій мір": чому Європа заморожує активи російського бізнесу, а Україна досі ні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення