Кілер, який скоїв замах на відомого "бізнесмена" у Миколаєві, був у медичній масці (відео)

Зловмисник, який скоїв замах на миколаївського "бізнесмена" Михайла Титова на прізвисько Мультик, був помічений перехожими, проте описати його ніхто не зміг через карантинні заходи. Про це повідомляє місцеве видання "Новости-N" з посиланням на адвоката пораненого.

"Умови карантину значно допомогли стрілку здійснити злочин і залишитися непоміченим", - йдеться у повідомленні.

Попередньо, стрілок був міцної статури, зріст - приблизно 170 сантиметрів, на ньому була кепка, яку він насунув на очі, а на обличчі - медична маска, як стверджують очевидці, чорного кольору, в руках він ніс спортивну сумку.

Також адвокат підкреслив, що злочинець вичікував жертву. Поліція виявила на місці покривало. Залишається поки незрозумілим яким чином стрілок потрапив на технічний поверх п'ятиповерхового будинку, але це має з'ясувати слідство.

Замах на Михайла Титова було скоєно вдень у понеділок, 6 квітня. Потерпілий отримав наскрізне кульове поранення в шию і щелепу.

Нагадаємо, що поранений "бізнесмен" на українських і російських сайтах знаходиться у переліку кримінальних авторитетів. Чоловік раніше судимий за подвійне вбивство та куди більше відомий миколаївцям як "Мультик" (до речі, на кримінальному жаргоні це невинне дитяче слівце означає галюциногенні наркотики, а не фільми Волта Діснея)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення