Кім Кардашьян зізналася: після пологів одягала три шари корегуючої білизни, аби здаватися стрункою (фото)

Зірку ловлять на фотошопі куди частіше, ніж інших знаменитостей. То м'язи собі намалює, то стегна зробить ідеально гладкими і приховає целюліт. При цьому модель випускає власну лінійку білизни, що втягює зайве і робить тіло стрункішим. Аби товар користувався попитом, вона іноді погоджується розкривати деякі свої секрети. Адже як інакше переконати покупців, що твоя розробка - дійсно корисна і необхідна в гардеробі?

Напередодні виходу чергової партії корегуючого одягу Кім поділилася несподіваними подробицями. Виявляється, коли всі захоплювалися її фігурою після пологів, Кардашьян була не така вже ідеальна і чесна, пише wday.ru.

"Були часи, коли я одягала три шари корегуючої білизни, і люди весь час писали мені: "Боже мій, ти так добре виглядаєш після народження дитини", - розповіла Кім.

Тобто поки зірку хвалили за швидке повернення в форму, вона ховала зайві кілограми як могла. То ж ситуація, коли доводилося одягатися як капуста, підштовхнула модель на створення власної лінійки корегуючого одягу. Фанати Кардашьян були в шоці від такого зізнання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення