Кінець "російського світу": Невзоров розповів, як у Кремлі будуть платити за любов до України

 Апостроф

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров заявив, що ті люди в РФ, які сьогодні ненавидять Україну, завтра за вказівкою з Кремля будуть кричати "Слава Україні".

Про це він сказав в ефірі телеканалу ATR в ході телемарафону, присвяченого Дню опору окупації Криму.

Якщо ми говоримо про того монстра, який сьогодні називають "російським світом", і я боюся, що ці слова міцно приклеїлись до слин Кургіняна (путінський пропагандист Сергій Кургінян – ред), до фальшивої купленої ходи під колорадськими прапорами і стрічками, до виступу якихось мотоциклістів, які не можуть зв'язати двох слів, до диких реплік на державному рівні – ось якщо мається на увазі під "російським світом" цей світ, то кінець його буде, я б сказав, досить природним і кумедним", - сказав Невзоров.

На його думку, в якийсь момент відбудеться фазовий перехід одних настроїв до інших, або пропагандистам просто перестануть платити "за ці всі крики, корчі і істерики".

"Наприклад, зараз вже перестали платити Ноду, прикинувши, у що обходиться весь цей бурхливий патріотизм – перший раз порівняно адекватна людина в Кремлі подивилася уважно платіжні відомості, які довелося виписувати на цих маршируючих патріотів. Це відповідальна особа завищала від жаху, бо навіть не уявляла собі, що мова йде саме про такі суми.

Я думаю, що все буде точно так само, як завжди у нас, тобто лицемірно, ганебно, коли люди, які ще вчора розпиналися в ненависті до України, будуть говорити, що це було грою, все це в жарт, все це не так, ми були змушені підкорятися. Адже у нас, на щастя, зараз лютих справжніх фанатиків практично немає, тобто ми не можемо сегрегувати цих лютих фанатиків від матеріально зацікавлених осіб. Але я думаю, що матеріально зацікавлених 99.9 %. Будуть їм платити за любов до України – вони будуть кричати Слава Україні і самі собі будуть відповідати – Героям Слава. Ті ж самі персонажі, яких сьогодні корчить від слова в Україні, і які ретельно кажуть на Україні", - вважає журналіст.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення