"Коханий, у мене для тебе сюрприз": в Одесі чоловік вбив дружину, коли дізнався, що у неї ВІЛ

Чоловік знайшов медичну довідку співмешканки і так розлютився, що сильно ії побив. Жінка померла через декілька днів. Про це йдеться у вироку суду.

Повідомляється, що в новорічну ніч 2021 року цивільна дружина попросила чоловіка дістати з коробки ліки. Поки він шукав необхідне, то знайшов її медичну довідку. З неї чоловік дізнався, що жінка хвора на ВІЛ і проходить лікування. Така новина розлютила його. Чоловік почав бити дружину та наніс їй близько 10 ударів по голові. Після побиття, як не дивно, вони продовжили святкувати.

На третій день постраждала почала жалітися на сильний біль у голові. Чоловік запропонував викликати швидку, але жінка відмовилася. Коли він виявив, що жертва побиття померла, то добровільно заявив у поліцію про скоєний злочин.

Судово-медична експертиза встановила, що у жінки була закрита черепно-мозкова травма: перелом кісток та хрящів носу, синці та садна обличчя, рани верхньої та нижньої губи, кілька крововилив м`яких тканин голови.

Сусіди розповіли, що чоловік і раніше піднімав руку на жінку. Сварки виникали, коли подружжя заглядало у чарку. За словами сусідів, коли чоловік був у тверезому стані - адекватна людина, коли пиячив - ставав агресивним. Жінка на чоловіка нікому не скаржилась, а на запитання про синці відповідала, що все нормально. Під час бійок у квартирі криків про допомогу ніколи не було.

За рішенням Суворовського районного суду Одеси убивця сяде до в’язниці на 7 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення