Коли затримували кричав, наче при екзорцизмі: молодик зґвалтував 15-річну дівчину, вдома у нього знайшли скривавлений одяг (відео)

Поліцейські Золотоноші затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої. Сталося це в новорічну ніч в одному із сіл Золотоніського району. 32-річний чоловік заманив 15-річну дівчинку до авто й поглумився над нею. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Черкаської області.

"Троє неповнолітніх подруг вийшли до ялинки в центр села, де зустріли місцевого жителя. Чоловік заманив у свою машину одну із дівчат, обіцяв покатати, натомість вивіз за село і зґвалтував. 15-річна дівчина розказала все батькам, які негайно повідомили про ситуацію до поліції", - йдеться у повідомленні.

Під час невідкладного обшуку за місцем проживання та в автомобілі підозрюваного 32-річного чоловіка правоохоронці виявили та вилучили чоловічий одяг зі слідами бурого кольору, мікронакладення заднього сидіння із залишками волосся та слідами бурого кольору, можливо крові, й інші речові докази.

4 січня чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

"За вказаним фактом Золотоніським районним відділом поліції ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років", - уточнили у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення