Колишнього фіналіста "Фабрики зірок" підозрюють у торгівлі наркотиками

 Лівий берег

Віталія Галая заарештували на 60 днів. Прокуратура Києва розслідує кримінальне провадження проти молодика, якого підозрюють у незаконному придбанні та зберіганні наркотиків з метою збуту в особливо великих розмірах. Про це повідомляє офіційний сайт прокуратури.

Під час затримання й обшуку у 30-річного чоловіка вилучили понад 60 грамів кокаїну. За клопотанням слідчого, яке погодили з прокурором, Голосіївський райсуд столиці обрав для затриманого запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 днів з альтернативою внесення застави в розмірі понад 97 тис. гривень.

"Зловмиснику, який, до речі, виявився одним із фіналістів української "Фабрики зірок", загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років", - наголошують у повідомленні.

Триває досудове розслідування. За даними джерела "Українських новин", заарештований - Віталій Галай, який брав участь у першій "Фабриці".

Після завершення шоу брав участь у дуеті "Сахар".

"Фабрика зірок" - український телевізійний проект і за сумісництвом реаліті-шоу. Перша "Фабрика" стартувала 7 жовтня 2007 року, всього було чотири сезони.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення