Компанія «Azur Air Ukraine» кинула майже 200 пасажирів в аеропорту «Бориспіль» (фото)

 FaceNEWS

Рейс Київ – Анталія QU 4417, який повинен був вилетіти з України в 05.45, затримують в кращому випадку на п'ять годин.

Пасажири висловлюють крайнє обурення, оскільки за дві години з моменту затримки рейсу їм дали лише одне повідомлення: «Ваш рейс затримується». Про причини і час прибуття літака не повідомляють.

«Ніхто не думає, що українців треба якось інформувати про те, що відбувається з їх рейсом», - обурюються пасажири.

У компанії-перевізнику «Azur Air Ukraine» ситуацію поки не коментують.

Як розповів у коментарі FaceNews один з пасажирів невдалого рейсу, інформацію про причини затримки йому вдалося отримати шляхом приватної бесіди з працівниками обслуговуючої компанії.

Фактично, під тиском, вони розповіли, що головний комп'ютер їх літака зламався. Екіпаж, який прийшов і перевірив стан бортсистеми, виявив помилку. Представники компанії, яка обслуговує цей рейс, сказали, що міняти комп'ютери довго і дорого, тому будуть шукати новий літак. В результаті пасажирам, які не вилетіли в 05.45, подадуть літак, який повинен відправитися з України в 10.45.

«Хоча є інші пасажири, які купили квитки на цей літак. Працівники обслуговуючої компанії обіцяють тих «прокинути», а нас завезти», - розповідає пасажир і додає, що в той же час офіційного коментаря від представника компанії-перевізника або власника пасажири не отримали.

Близько 07.00 без оголошення по гучномовному зв'язку забрали пасажирів з дітьми і відвели їх в якусь окрему кімнату. Однак, розповідають пасажири, фразу «матусі, зі мною!» не чули ті матусі, які тимчасово відходили з дітьми. Тому коли прийшли інші – вони навіть не знали, куди йти.

Максимальна кількість місць в «Boeing 737-800» - 189. Тобто майже 200 осіб очікують в аеропорту «Бориспіль» перельоту в Анталію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення