Коронавірус наступає: зачинені дитсадки, школи і кінотеатри, а "мережа фітнес-клубів" працює

Зараз всі клуби Sport Life працюють у звичному режимі та ви можете відвідувати ваш спорт-клуб у зручний для вас час. Про це повідомляє мережа фітнес-клубів Спортлайф на офіційній сторінці у Фейсбук від 12.03.2020 року.

Згодом з'явилася інформація про зачинення клубів у Львові, Чернівцях, Луцьку та Вінниці. Але користувачі соцмережі висловлюють занепокоєння з приводу того, що клуби в інших містах продовжують функціонувати.

"Мультиплекс закрив кінотеатри, театри перенесли вистави на квітень, школи, дитячі сади, інститути - усі закрилися. Багато офісів перейшло або переходе на дистанційну роботу. А Спортлайф працює",-йдеться у дописі до посту.

"Хотіла заморозити на місяць свій абонемент. То це коштує 250 грн. Це капєц",-йдеться в іншому повідомленні, " А клієнти тренуються в масках?, "Чому немає можливості призупинити дію абонементу у зв'язку із рішенням Кабінету міністрів України щодо введення карантину? Це нетипова ситуація і клуб міг би піти на зустріч клієнтів, якщо звісно клієнтів цінують та поважають. Нажаль, це не так"

Та навіть у тих місцях, в яких клуби "пішли на карантин", клієнтам пропонується надати адміністрації дані в особистих повідомленнях. Тоді їм нарахують відповідну кількість днів.

Актуальна стотистика за останню добу:

Померло - 5 088 (+370)

Інфіковано - 137 445 (+9582)

Вилікувалось - 69 779 (+1469)

ФК "Барселона" призупиняє всю свою діяльність через коронавірус.

В ООН зафіксували перший випадок зараження. Філіппінський дипломат отримала позитивний тест на коронавірус.

У Греції скасували естафету Олімпійського вогню.

Еверест закрили.

Канада зупинила роботу парламенту.

Іспанія і Болгарія ввели надзвичайний стан.

Кенія, Судан, Венесуела, Ефіопія і Казахстан підтвердили перші випадки коронавврусу.

Естонія ввела надзвичайний стан. Всі публічні збори в країні заборонені аж до 1 травня

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення