Коротше, ми погоріли - посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба

 Facebook

Коротше, ми погоріли. У буквальному сенсі. Пожежа, стрімкий вихід з квартири через суцільний дим, вибух на першому поверсі і смерть старенької сусідки, поранення поліцейського, евакуація сусідських дітей краном через вікно. Стояк прогорів з першого до четвертого поверху. Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба.

"Було все. Пожежні хлопці лихі і з чорним гумором. Дуже намагалися гасити, але евакуацією людей зайнялися, коли люди вже евакуювалися самі. Плюс немає бензопили, тиску в рукаві, то рації сіли. В результаті все було, але час втрачався. Розворотили в квартирі підлогу, рятуючи квартиру і будинок. Хотіли зносити кухню, але вдалося в останній момент запропонувати інший варіант доступу до перекриттів. В цілому спасибі хлопцям і бажаю їм кращого техзабезпечення, а також завжди відразу думати про людей. Зараз важливо чітко визначити винного і не дати йому прикритися. А якщо вже зовсім в цілому, то є ще один привід згадати, що головне - це життя. Решта - тлін і попіл", - наголосив Кулеба.

Нагадаємо, що сьогодні у центрі Києва у житловому будинку сталася пожежа і вибух: одна людина загинула, троє госпіталізовані http://nnovosti.info/news/u_tsentri_kijeva_u_zhitl...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення