"Краса, пісня!", "Ї**ть, руські здихають!": у Новій Каховці радіють знищенню складу боєприпасів окупантів, хоча чимало квартир пошкоджені вибухом (відео)

У тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині досі відбувається детонація боєприпасів російських військ, по яким Збройні сили України завдали удару ввечері у понеділок. Склад ворога в цьому населеному пункті знищено вчетверте. Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Офіційно інформацію про знищення складу боєприпасів російських військ у Новій Каховці підтвердив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань 11 липня близько 23:00.

"Привозили, привозили, складали, складали і от мають собі феєрверк на ніч. У людей вилітають вікна, але вони все одно радіють… бо це ж означає, що ЗСУ близько", - написав Хлань.

Він попросив новокаховчан берегти себе і не підходити близько до місця детонації, адже місцеві жителі знімали "надпотужні феєрверки" просто з балкона. Дійсно, на відео виразно чути, як під час зйомки вогняного видовища люди раділи. Емоційні відео, звісно ж, підкріплені нецензурною лайкою.

"Краса взагалі, пісня!", "Ї**ть, руські здихають!", - коментують люди за кадром.

Будинки, що неподалік місця вибуху боєприпасів військ РФ, зазнали пошкоджень. Відео та фото руйнувань у квартирах новокаховчан з’явились у місцевих телеграм-каналах.

Що цікаво, росЗМІ пишуть, що це досі "детонує селітра". За словами ставленика РФ Володимира Леонтьєва, "наслідки удару України по Новій Каховці можна порівняти з вибухом у Бейруті, де вибухнула селітра". До цієї версії вони не могли визначитись у своїй брехні. Спочатку писали, що українські військові влучили в ГЕС, потім - у лікарню і житлові будинки, ще потім - у центр російської гуманітарної допомоги.

У російських загарбників вкотре викликають "дуже велику стурбованість" РСЗВ HIMARS, а ще пропагандистські ЗМІ знайшли нового "розіп’ятого хлопчика у трусиках": цього разу кажуть, що "загинув підліток-інвалід, який чергував біля складу гумдопомоги".

Ось таку картинку показують росЗМІ з місця детонації боєприпасів російських військ у Новій Каховці:

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення