"Крихітко, ти мені подобаєшся": у Києві чоловік запропонував чужій 10-річній дитині "поїсти" морозиво (відео)

У столиці поблизу проспекту Правди чоловік під приводом пригощення морозивом намагався увести в невідомому напрямку 10-річну дівчинку. Про неприємну ситуацію поліцейським розповів хлопчик, який бачив все на власні очі. Про це йдеться у пабліку "Київ оперативний" у Facebook.

"За словами дітей, вони гралися у дворі і до них підійшов невідомий їм дядько і запропонував купити їм морозива. Коли діти відмовилися, чолов’яга сказав дівчинці: "Крихітко, ти мені подобаєшся. Підемо тобі куплю морозиво". В цей час хлопчик почав кликати на допомогу", - йдеться у повідомленні.

На дитяче прохання відгукнувся перехожий чоловік. Проте, коли він почав іти у бік "мецената", той втік. Трохи згодом його затримала поліція.

Про себе затриманий розповів, що йому 40 років, звати його Сергій, родом він з Криму. Заробляє на життя тим, що здає скло у пункти прийому вторсировини. Спочатку сказав, що діти самі до нього підійшли. На уточнююче питання додав, що любить дітей, тому хотів пригостити морозивом. Стверджує, що раніше не судимий, і навіть перехрестився.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення