Кривава лазня у пермському університеті: батько стрільця був найманим вбивцею і воював на Донбасі (фото, відео)

Батько пермського стрільця воював на боці "Л/ДНР" на Донбасі. Про це йдеться у матеріалі Znak.

Зазначається, що сусіди родини Бекмансурових, в якій ріс майбутній вбивця в більшості своїй говорять, що ті жили тихо і майже непомітно. З ними мало хто спілкувався і ще менше тих, хто хоч щось знав про них. Лише один сусід, попросивши попередньо не розкривати його імені, повідомив ряд досить примітних подробиць про цю сім'ю.

"Батько Тимура не живе з ними. Начебто десь в Удмуртії. Знаю, що на життя заробляє війною. Ще з чеченської найманцем працював і потім майже по всіх гарячих точках воював, включно з Донбасом", - каже чоловік.

За його словами, Тимур з дитинства бачив зброю: "кілька батьківських стовбурів в цій квартирі досі зберігаються, Тимур на них і вчився стріляти".

Чоловік також повідомив, що гроші на рушницю, з якою Бекмансуров прийшов до університету, дали йому влітку "власні батьки".

Нагадаємо, 20 вересня 18-річний студент Тимур Бекмансуров з дробовиком влаштував криваву лазню в університеті. Він навчається на юридичному факультеті цього ж вуза.

За день до трагедії псих виклав у соцмережі пост, де детально описав свої плани. Юнак роками ретельно готувався до кривавої розправи. У яскравих фарбах він розписував у соцмережах як, де, коли і кого вбиватиме. Казав, що хотів бачити страждання на обличчя своїх жертв. Але ніхто його не зупинив.

Місцеві пабліки публікують списки загиблих та поранених людей.

Фото Тимура Бекмансурова.

Фото його жертв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення