Летів і не зупинявся: у Дніпрорудному​ 20-річний водій на смерть збив жінку на переході (фото)

На Запоріжжі у Дніпрорудному водій легковика, рухаючись на підвищеній швидкості, на смерть збив жінку-пішохода. Аварія сталась на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Ентузіастів. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області.

Повідомлення про смертельну ДТП надійшло до управління поліції 12 листопада о 17:20.

"Водій автомобілю "ЗАЗ 1102",2001 року народження, рухаючись по проспекту Ентузастів в місті Дніпрорудне в напрямку міста Енергодар, не дотримуючись швидкісного режиму, скоїв наїзд на місцеву мешканку, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті аварії 83-річна жінка отримала смертельні травми", - йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції затримали водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згідно висновку про медичний огляд, в крові порушника алкоголю не виявлено.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Транспортний засіб вилучено. Проводиться досудове розслідування.

"Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням звернутись за телефонами: (098) 987-94-44 або 102", - наголосили у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення