Лікарі відправили додому з важкими травмами: у Запоріжжі померла жінка, яку на зупинці збила вантажівка (відео)

 Форпост

Жінці стало зле вже після того, як її відпустили з лікарні. Сусіди підозрюють, що її вмовили не писати заяву на кривдника. Про це виданню стало відомо із власних джерел.

ДТП сталася 1 жовтня на перетині траси Харків-Сімферополь та вулиці О.Поради. 63-річна жінка стояла на зупинці, коли на неї налетів КРАЗ. Вантажівка невдало вписалася в поворот, водій виїхав за межі проїжджої частини і збив жінку. Поліція повідомила, що жінку забрали до лікарні, вирішувалося питання про відкриття кримінального провадження.

Вранці 2 жовтня медики Обласного центру екстреної медичної допомои та медицини катастроф повідомили, що жінка була ушпиталена з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, гематомою потиличної ділянки голови.

Сусіди постраждалої жінки розповіли, що з лікарні її відпустили в той самий день. Більше того, додому її привіз невідомий чоловік (можливо сам водій, який її збив, можливо керівник фірми-власника вантажівки). Жінці купили декілька пакетів продуктів. Сусіди підозрюють, що з нею намагалися залагодити конфлікт "полюбовно". А вже ввечері постраждалій стало зле — вона вся несподівано пожовтіла. Їй викликали швидку, але даремно — жінка померла.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

Поліція коментує, що подію було внесено в Єдиний облік. Інформація уточнюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення