Лише тиждень як вийшов з тюрми: на Харківщині 20-річний молодик перерізав горло знайомому

На Харківщині рецидивіст, який лише тиждень тому звільнився з місць позбавлення волі, вбив і обікрав знайомого. Після скоєного злочинець переховувався у Харкові. Під тиском беззаперечних доказів він зізнався у скоєному злочині. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Першою, хто побачив убитого, стала матір 38-річного чоловіка. Жінка звернулась до поліції вранці 6 січня. Вона повідомила, що виявила тіло свого сина з різаною раною шиї. Потім ще й з’ясувалось, що з будинку зник мобільний телефон вбитого.

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Харківській області встановили, що до злочину може бути причетний 20-річний знайомий вбитого, раніше судимий за корисливі злочини. Чоловік лише тиждень тому звільнився з місць позбавлення волі. Протягом чотирьох годин правоохоронці встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його.

"Він зізнався, що 3 січня ввечері прийшов в гості до знайомого. Чоловіки розпивали спиртні напої, невдовзі між ними виник конфлікт. Гість взяв зі стола кухонний ніж та наніс ним удар в шию господарю. Від отриманого ножового поранення він помер. Зловмисник забрав у вбитого мобільний телефон та ніж, яким скоїв злочин, які викинув по дорозі", - йдеться у повідомленні.

Слідчими проводиться досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу правопорушнику та оголошення йому про підозру. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

З прокуратурою погоджується питання щодо відкриття додаткового кримінального провадження за ознаками ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення