Лягла голою на труп малюка: що насправді сталось із матір’ю, яка практикувала чорну магію (фото)

У російському Ростові-на-Дону жінка вбила свою однорічну дитину, а потім вчинила самогубство.

Як пише LIFE, в поліцію звернулися мешканці одного з будинків, які поскаржилися на нестерпний трупний запах.

Поліцейські вибили двері та побачили страшну картину - під голим тілом жінки лежав труп однорічної дитини.

За версією слідства, спершу мати розправилася з малюком, а потім завдала смертельні каліцтва самій собі. Все це вона робила заради моторошного магічного ритуалу.

У квартирі поліцейські знайшли безліч диявольських атрибутів. Там же був ритуальний стіл, на якому лежав квадратний аркуш фанери з дзеркалом всередині і чорними малюнками по контуру. Дзеркало було забруднене в кров. Також поруч знаходився ніж та фотографія молодої пари. Не виключено, що на пару "відьма" намагалася якось впливати за допомогою магії.

"Відьмою" виявилася 33-річна Єлизавета Ц. Сусіди кажуть, що вона ні з ким не спілкувалася і виходила з квартири по ночах, збирала трави у дворі, читала заклинання на незрозумілій мові. Також вони кажуть, що жінка раніше вбила заради обряду чорного півня і власного кота.

Нагадаємо, що у російському Петербурзі затримали сімейну пару, що причетна до ритуальних вбивств. Вони розчленовували та їли жертв.

В Україні навіжений сатаніст та його коханка вбили та розчленували жінку разом з дитиною.

Він та його подруга, які сповідували сатанізм, до чорної меси готувалися ретельно. Нелюди спеціально чекали, поки дівчинці виповниться 10 років. За день до дня народження вони застрелили матір, а за два дні потому задушили дитину. Тіло дівчинки розчленували і з’їли печінку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення