Люди не встигають ховатись, ракета летить 3 хвилини: Миколаїв обстрілюють системами "Ураган", шрапнель вбиває все живе

На Миколаївському та Херсонському напрямку російські військові продовжують оборонятися та намагаються відновити сили і ресурс, щоб перейти до наступу.

"З метою нагнітання панічних настроїв серед місцевого населення та максимального руйнування критичної інфраструктури ворог здійснив три ракетних удари по населеним пунктам Миколаївської області. На щастя, постраждалих нема", - повідомив представник оперативного командування "Південь".

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів, що під прицілом все місто. Ракети до Миколаєва долітають за три хвилини, тому часто навіть не встигають дати повітряну тривогу

"З Херсонської області (летять ракети, - Ред.). Вони виїжджають з Херсона, там є таке селище міського типу Зеленівка, і звідти "шмаляють" по нас. Ракета долітає у середньому за три хвилини й розривається над Миколаєвом. Випуск ракети, поки зможуть помітити, дадуть (повітряну тривогу, - Ред.) - вже розірвалася", - розповів Сєнкевич у інтерв’ю "Ліга.net".

Місто обстрілюють системами "Ураган". Коли ракета розривається в небі - сиплються маленькі снаряди. Вони розриваються, і шрапнеллю вбивають всіх навколо.

"Такі снаряди зроблені для того, щоб вбивати живу силу. Броньованій техніці вони нічого значного не зроблять, але автівки та людей – знищують", - розповів Сєнкевич.

Він наголосив, що російські військові хочуть налякати миколаївців тим, що наступають. У своїх проросійських Telegram-пабліках вони пишуть: якщо люди не хочуть, щоб з Миколаєвом зробили те саме, що з Маріуполем, треба здатися.

Також читайте "РФ у Миколаєві атакувала іноземний порт: від гуркоту і заграви здригнулось все місто, загорівся ліс, перевірили радіацію (відео)".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення