Людські руки та пакет зі слідами крові: маніяка з Луганщини досі шукають, може перебувати будь-де (фото)

Підозрюваного у скоєнні двох жорстоких убивств на Луганщині Дмитра Федорченка оголосили у розшук. Чоловік хворий, але надзвичайно хитрий та небезпечний.

Як повідомляє "Обозреватель", на вулицях міста Старобільську, де сталася трагедія, ввели посилене патрулювання, люди бояться ходити поодинці. Він може перебувати в будь-якій точці України.

У прокуратурі Луганської області, пояснили, що Федорченко дійсно дуже небезпечний: "Розумієте, тут гримуча суміш: він стоїть на обліку в психіатра з діагнозом "параноїдна шизофренія". Постійно роздратований, агресивний, до оточення ставиться вороже, бачить галюцинації... А плюс до всього – наркотики. Це поєднання було як бомба з годинниковим механізмом – на жаль, так і сталося".

Нагадаємо, що 30 серпня у Старобільську чоловік виносив сміття і виявив в гаю на кварталі Ватутіна дві ампутовані кисті людських рук і пакет зі слідами крові.

Встановлено, що руки належать Елсукову Олександру Михайловичу, 1986 року народження.

В той же день, 30 серпня, в квартирі на кварталі Ватутіна був виявлений труп Федорченко Людмили Петрівни, 1947 року народження.

У скоєнні обох злочинів підозрюється Федорченко Дмитро Вікторович, 1986 року народження, який є племінником вбитої.

Особливі прикмети розшукуваного: вік 30-35 років, волосся коротке чорне, середньої статури, був одягнений в червону футболку, біло-червоні шорти, чорні капці і зелену панаму.

Користувачі соцмереж повідомляють про те, що молодик нібито є наркоманом. Хоч там як, але він дуже небезпечний і може знаходиться будь-де.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення