Майже довів до втрати свідомості: таксист-клофелінщик намагався пограбувати журналіста ICTV (фото)

В Ужгороді таксист-клофелінщик намагався пограбувати журналіста ICTV Світлану Федик.

"Я повернулася зі Словаччини сьогодні. В 11 вечора була на вокзалі в Ужгороді і мені терміново треба було їхати в село, щоб віддати ліки тяжкохворій дитині. До ранку то не могло почекати. Бо ліки містять компоненти донорської крові і мусять зберігатися при температурі від 2 до 8 градусів. В Ужгороді до мене підійшов чоловік, який спитав, куди мені треба. Я назвала село. Він одразу підвів мене до свого товариша таксиста, який був поруч, і сказав, що той відвезе мене туди через годину. Спитав звідки їду. Сказала - з Братислави. Тепер я розумію, що я була просто його клієнтом, який має якийсь товар і гроші. Той чоловік сказав, що забере мене з вокзалу і заведе до кафе, бо на вокзалі мене можуть "обработать", як він сказав, цигани. Але я прийняла рішення іти в кафе, бо там є люди, а не пусто як на вокзалі. З дороги була голодна і замовила їжу та пиття",- розповідає Світлана Федик на своїй сторінці в Facebook.

Як пише журналіст, чоловік був дуже підозрілий. Він дуже швидко говорив, і одразу про різне. Відволікав увагу.

"Він весь час повторював, як мені пощастило його зустріти і що тепер його товариш таксист завезе мене, куди мені потрібно. Ми поїли. Він сказав, що на мить відійде. Я встала з-за столу і в одну мить мені різко стало погано. Почало сильно колотитися серце, я стала здихатися. Мене всю трясло. Раніше такого не було. Ніколи. Ноги дуже тремтіли і ледь змогла спуститися з другого поверху на перший, де був бар. Я запідозрила, що мені щось підсипали в їжу. Швидше всього, клофелін. Зрозуміла, що зараз можу відключитися і як добре, що я не сіла в авто до доброго закарпатського "таксиста". Там би в мене могли відібрати життєво важливі ліки, гроші і невідомо що зробили би зі мною",- додає Світлана.

Жінка попросила визвати швидку та поліцію адміністратора кафе. Однак медики поставилися дуже халатно до неї.

"Медики зміряли тиск. Мій звичний тиск 90 на 60. В той момент як міряли було під 150 на 80!!!! В житті не мала такого тиску. Медик з швидкої вислухала мої підозри про клофелін, глянула на мене як на дуру і сказала, що то не клофелін, бо я би одразу відключилася. Просто перенервувала!! І медики, і поліцейські дивилися на мене так, наче я якась істеричка і просто імітую, що мені погано, розігрую сцену".- пише журналістка.

Вже в лікарні Світлані медики розповіли, що з вокзалу до них постійно привозять людей, які голі і босі. До них так само підійшли, вони щось випили, поїли і відключилися. Потім нічого не пам'ятають.

Крім того, чоловіка в кафе всі знають. Як зазначають місцеві, він працював у поліції, знає всіх у місті і має багато друзів в правоохоронних органах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення