Масово вбивали людей заради квартир: у Харкові викрили "чорних рієлторів", які скоїли 50 злочинів (відео)

На Харківщині працювала банда так званих "чорних рієлторів", на рахунку якої майже 50 злочинів.

Як повідомляють місцеві правоохоронці, протягом 2019-2020 покидькі підшукували самотніх людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та, користуючись їхнім уразливим станом, привласнювали житло.

Деяких жертв бандити споювали, в когось викрадали документи на право власності, інших незаконно позбавляли волі та силоміць утримували до того моменту, коли потерпілі були вимушені підписати документи про відчуження їхнього майна. Надалі нерухомість реалізовувалася, після чого людей вбивали.

Одного чоловіка вивезли з квартири до будинку у сільській місцевості, утримували та підмішували до їжі та напоїв речовини, які спровокували зупинку серця. Квартиру іншої потерпілої харків’янки вони реалізували за підробленими документами, утримуючи її в цей час проти волі на території домоволодіння, де у подальшому її задушили, а її тіло приховали на території присадибної ділянки.

Така ж участь чекала ще двох людей, майно яких зловмисники вже встигли переоформити, а самих бранців тримали у приватному будинку, однак, їх вдалося врятувати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення