Мати 8-річної дівчинки, яка загинула після отруєння каштанами, вкоротила собі віку на Волині, - ЗМІ

У Луцьку у будинку на проспекті Відродження під ранок 6 грудня покінчила життя самогубством мама 8-річної дівчинки, яка отруїлася каштанами.

Про це повідомляє ВолиньPost стало відомо з власних джерел.

Інформацію підтвердили у секторі комунікації поліції Волинської області. О 5:22 надійшло повідомлення, що з вікна будинку викинулась 52-річна жінка. Від отриманих травм вона померла на місці.

Тіло скерували для проведення судово-медичної експертизи. Відомості належним чином задокументували.

Нагадаємо, що її 8-річна дитина, перед тим, як потрапити у лікарню з отруєнням, вживала їжу з каштанів, яку приготувала мама.

Коли дитині стало зле, рідні довгий час не викликали швидку, а займалися самолікуванням, тому дитина у лікарню потрапила вже у дуже важкому стані.

На жаль, 28 жовтня вона померла у лікарні.

Сусіди розповідають, що мама дівчини бігала в білизні по калюжах та була агресивною.

Сусіди припускають, що агресивна поведінка матері Уляни була викликана психічними розладами.

"Вона кидається до людей, гавкає. Неодноразово бачили, як майже оголеною бігала двором. В одній спідній білизні стрибала по калюжах. Влітку стелила покривало і лягала із дитиною на асфальті. Я впевнена, що у неї проблеми з психікою", – розповіла знайома родини.

При цьому матір померлої дівчинки не зловживала спиртним, проте занадто опікувалася донькою.

Як пише видання, через непередбачену поведінку сусіди боялися жінки, а після похорону бачили її тільки двічі. Після загибелі дитини, на дверях квартири журналісти помітили стару записку, написану, імовірно, покійною Уляною, яка кликала знайомих на день народження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення