"Мати пов'язана з прокуратурою": про 16-річного кермувальника Infiniti встиг розповісти постраждалий у смертельній ДТП в Харкові (фото, відео)

Сестра постраждалого в моторошній смертельній аварії у Харкові з підлітком за кермом, встигла поспілкуватися з братом Михайлом перед тим, як хлопця забрали до реанімації.

За словами Марії К, того вечора її брат з другом разом відпочивали, коли до них приєдналася подруга Ліза та її хлопець Микола, який запропонував покататися на "крутій автівці" Infiniti. Друзі погодилися. Нібито неповнолітній водій розповідав про те, що разом із машиною батьки подарували йому водійське посвідчення.

Далі сталося непоправне. На шаленій швидкості Infiniti влетіла в Chevrolet Aveo, в якій загинув чоловік.

В момент ДТП поряд із 16-річним кермувальником сиділа 16-річна дівчина Ліза, позаду знаходилися 20-річний брат співрозмовниці Newsroom Валерій та його 19-річний товариш. Всі отримали важкі травми і перебувають у реанімації у тяжкому стані.

За словами сестри, Михайло знімав на телефон усі розмови та те, що відбувається в Infiniti, але після аварії його iPhone вкрали з місця події.

"Вчора після ДТП Микола кричав, що його мати пов'язана з прокуратурою, і вона все вирішить, а тато м'ясний олігарх. На місці аварії їх не було. Приїжджав якийсь Колін друг і дружки батьків, які тикали гроші поліції прямо в лікарні", – розповіла Марія.

Як розповіла Марія, 16-річна дівчина Ліза – із бідної родини, батьки не можуть оплачувати лікування. Сім'я винуватця ДТП на контакт із родичами постраждалих не виходила.

У загиблого водія залишилося двоє дітей. Його донька написала у соцмережах: "Вчора загинув мій тато, тато двох дітей, дідусь трьох онучок та людина, яких зараз мало. У вас ще є така можливість, скажіть своїм батькам, як ви їх любите".

Також з'явилися важливі подробиці про 16-річного мажора на Infinity, який влаштував смертельну ДТП у Харкові (фото, відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення