Матір скинула двох дочок із 4-го поверху й намагалася вбити себе (фото, відео)

У Росії в Заводському районі Саратова, 17 жовтня, з четвертого поверху житлового будинку випали двоє дітей. Попередньо, дівчаток 5 і 8 років скинула з вікна їхня 39-річна матір. Регіональне СУ СКР відкрило кримінальну справу за фактом замаху на вбивство двох малолітніх дітей. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на місцеве інформаційне агенство "Погляд-інфо".

"Мешканка Заводського району задля заподіяння смерті своїм дочкам викинула їх із вікна своєї квартири, розташованої на четвертому поверсі будинку на Ново-Астраханському шосе", – сказано в повідомленні слідчих.

Голова обласної служби порятунку Юрій Юрін розповів, що молодшу дівчинку в дуже важкому стані відвезла медична бригада швидкої допомоги, старшу забрали медики Центру медицини катастроф.

Матір дітей також госпіталізована – імовірно, з ножовим пораненням. Очевидно, жінка спробувала накласти на себе руки.

"Обидві дівчинки перебувають у вкрай важкому стані, вся необхідна медична допомога їм надається", – розповіли в обласному міністерстві охорони здоров'я.

Водночас сусіди родини розповіли, що нічого підозрілого не помітили. Вони позитивно охарактеризували матір постраждалих дітей.

Журналістам "КП" сусід, який побажав залишитися анонімним, розповів інші факти. За його словами, нещодавно Тетяна розлучилася з чоловіком, у них почався поділ майна. На тлі того, що сталося, вона нібито впала в депресію і приймала антидепресанти. Жінка й сама намагалася зістрибнути з вікна, але її батько і за сумісництвом дід дівчаток зловив її за ноги.

Справу порушено за ч. 3 ст. 30 – пункти "а, в", ч. 2 ст. 105 КК РФ (Замах на вбивство двох малолітніх осіб).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення