"Ми не знаємо": Арахамія слово в слово повторив заяву Пєскова про ескалацію на Донбасі (відео)

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що потрібно розібратися, хто почав наступ вночі 18 лютого в районі Золотого на Луганщині. Відповідна заява була зроблена у кулуарах Верховної Ради.

За його словами, наразі немає достовірної інформації, яка зі сторін почала наступ.

"Зараз ні у кого немає достовірної інформації, яким чином це почалося, хто конкретно наступав, з якого боку наступав, які формування брали в цьому участь. А вже хтось зараз дає політичні оцінки. Мені здається, що на цьому не потрібно маніпулювати", - сказав він.

На питання журналістів, чи має він на увазі, що вогонь відкрили українські військові, Арахамія відповів:

"Звичайно, зрозуміло, з якої воно сторони. Які у нас втрати, яким чином це усе почалося, які були наші дії, які були їхні дії і інше. Тобто не можна давати таких оцінок, які ви мені транслюєте".

Слід зазначити, що прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі бачили інформацію про те, що сьогодні (18 лютого - ред.) рано вранці сталось зіткнення «на кордоні між «Луганською республікою» і українськими Збройними силами».

«Ми не володіємо деталями цього зіткнення, ми не знаємо, що спровокувало зіткнення. Ми читали, що є жертви з двох сторін, у зв'язку з чим ми висловлюємо співчуття і сподіваємося, що найближчим часом вдасться прояснити деталі події перед тим, як робити якісь висновки», - сказав Пєсков.

Нагадаємо, вночі 18 лютого на Донбасі спостерігалось загострення ситуації, зокрема масові обстріли з боку представників НЗФ, внаслідок чого один український боєць загинув, четверо отримали поранення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення