"Ми закриваємо тілами Піски, ситуацію замовчують": український військовий розповів про м'ясорубку під Донецьком

У Пісках ситуація важка, але контрольована. Про це у своєму Facebook повідомив командир відділення у 21-му окремому мотопіхотному батальйоні "Сармат" Сергій Гнезділов.

"Працюємо. Наша арта працює! Підмога прийшла", - зазначив Гнезділов.

Український військовий не вперше коментує оборону селища Піски. Так, лише вчора він заявляв про вкрай критичну ситуацію в Пісках. Ця публікація викликала величезний резонанс у соцмережах, у зв’язку з чим радник голови Офісу президента Олексій Арестович учора ввечері підтвердив важку ситуацію в районі Пісок та Авдіївки. Так само у відеозверненні президент Володимир Зеленський заявив, що в Авдіївці та Пісках відбувається "пекло, яке не описати словами".

"Я заї**вся говорити, що все під контролем. Зараз в Пісках все ні*уя не під контролем, але чомусь ситуацію замовчують. Бийте в набати розбиті дзвони, поки ми закриваємо тілами Піски. Нам потрібна артилерія. Дайте нам сюди хоч щось, щоб ми могли триматись", - написав учора пообіді Гнезділов.

Описуючи обстановку в Пісках, він сказав, що російські військові меньше ніж за добу випустили по селу 6500 снарядів. Окопи перетворились на бездонні вирви, у нашої піхоти дуже багато втрат, тому що контрбатарейний вогонь відсутній і, фактично, батальйон своїми тілами стримує навалу.

сі резерви роз*обані, воєнна техніка палає, ворог підходить та без жодних проблем займає наші позиції після чергового шквалу арти, - розповів військовий. - Без контрбатарейної боротьби війна перетворюється на безглузду м‘ясорубку, де перемелюється за день шалена кількість нашої піхоти. Ви точно хотіли правду? Ось вона, гола правда. Їде резерв на позицію, закривати прорив собою, а через п‘ять хвилин з 15 людей цілим залишається один. Тіла лежать. Якщо легкий 300, може пощастить - заникаєшся і пішки вийдеш, дістанешся до медиків".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення