Мішки з кокаїном, грибами та амфетаміном: в Одесі у юнака вилучили 5 кілограмів наркотиків (фото, відео)

В Одесі поліцейські вилучили у 20-річного жителя Болградського району понад п’ять кілограмів психотропів. Про це повідомили у пресслужбі поліції міста.

"У орендованому помешканні, яке молодик використовував як склад і місце для фасування наркотиків, правоохоронці виявили пакунки та мішки з кокаїном, амфетаміном, канабісом, галюциногенними грибами та пігулками LSD і MDMA. Зі слів зловмисника, незаконний товар він придбав через інтернет-магазин, аби надалі розповсюдити шляхом так званих закладок", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку з оселі правопорушника також вилучили мобільні телефони, банківські картки, електронні ваги та пакувальний матеріал.

Молодика затримали в порядку ст.208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Наразі йому повідомили про підозру за ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Заборонений товар направили на експертизу, за її результатами буде вирішуватися питання про остаточну кваліфікацію події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення