Множинні переломи кісток обличчя: на журналіста відомого видання напала банда підлітків у Києві (фото)

 Обозреватель

Журналіст OBOZREVATEL Роман Груша став жертвою нападу банди підлітків у Києві. Наразі хлопець потребує термінової операції, оскільки у нього чотири переломи кісток обличчя із зсувами і кілька черепно-мозкових травм.

Зокрема, в діагнозі хлопця вказано: перелом виличного комплексу, перелом орбіти очей, перелом носа і назоетмоідального комплексу, а також струс мозку і черепно-мозкові травми.

Журналісти закликають всіх небайдужих громадян долучитися до допомоги, адже тільки за дорогі імпланти необхідно відразу заплатити 46 тис. гривень.

За словами Романа, напад стався 27 березня в 19:30 на вулиці Драгоманова в Дарницькому районі Києва.

"На мене напали і побили троє людей, незнайомі малолітки. В якийсь божевільний час ми живемо. Сидів на лавці біля під'їзду. Підійшли три людини років 16-18 років або близько того. Двоє сіли поруч, один встав біля мене. Запитали, чи є сигарети, один відразу ж дістав ніж. Я сказав, що не курю. Почали питати, чи є гроші, що ховаю в кишенях...", - згадує хлопець.
"Мене відразу штовхнув на лавку той, що стояв зверху. Посипалися образи, погрози. Я помітив, що людина, яка стоїть біля магазину за цією ситуацією спостерігає. Зрозумів, що треба діяти. Різко встав, і на мене з усіх боків посипалися сильні удари відразу в голову. Молодики явно чимось займалися, тому що били сильно і точно. Начебто спробували мене наздогнати, але побачили, що я підбіг до магазину, і вирішили втекти ", - додав він.

За словами Романа, біля магазину він попросив чоловіка-свідка викликати поліцію, але той проігнорував прохання. Реакція працівника магазину, куди журналіст зайшов за допомогою, стала ще більш шокуючою.

"Зайшов в магазин, поливаючи все кров'ю, навіть не міг викликати швидку, бо залив весь телефон. Попросив продачиню викликати поліцію і швидку. Вона сказала, що у неї немає телефону і взагалі мені треба йти, а то я відлякують клієнтів. Я був просто в шоці. Пізніше вона все-таки дістала телефон, але стала дзвонити начальству, скаржачись на мене ", - розповідає Груша.

В результаті потерпілому самому довелося викликати екстрені служби. Журналіста відразу ж госпіталізували. Попереду у хлопця складні операції і безліч нових обстежень.

Реквизиты для помощи Роману Груше:

ПриватБанк: 4149 4390 0225 1548

Монобанк: 5375 4141 0002 7431

Мобильный журналиста: 063 85 82 031

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення