Могла бути ще одна жертва: з'явилися подробиці про підлітка, який убив школярку під Києвом

15-річний підліток, який убив 12-річну школярку Софію з Яготина Київської області, був неконфліктний, кажуть у навчальному закладі, але його колишня дівчина стверджує, що колись ледь не стала його жертвою.

Про це повідомляє ТСН.

"Спасибі, що на місці тієї дівчини була не я. Добре, що я тоді втекла. Ненавиджу тебе", - заявила колишня дівчина хлопця.

Напередодні йому обрали запобіжний захід - арешт на два місяці.

Відомо, що хлопець у цьому році закінчив 9-й клас, забрав зі школи документи і вступив до коледжу. В одній школі з ним вчилася і убита Софія. Там розповіли, що вони добре дружили.

"Він був абсолютно безконфліктною дитиною, ніколи не бився. Він брав участь у художній самодіяльності, в театральному гуртку. Він дружив з дівчатками, він був уважний, завжди з посмішкою", - заявили в школі.

Відзначається, що хлопець переїхав з мамою в Яготин зі столиці 5 років тому. Тут вони жили разом з бабусею. Сусіди про підлітка відгукуються добре.

Як відомо, Софія ввечері пішла гуляти з друзями, але додому не повернулася. Поліцейські опитали її друзів і дізналися, що останнім з нею був хлопець. Спочатку він сказав поліцейським, що вона вночі поїхала на маршрутці в інше місто, але згодом показав місце, де залишив тіло. І зізнався, що домагався її, а коли вона відмовила, задушив дівчинку її ж ременем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення