Могла втопилась через загублену сережку: у Вознесенську в плавнях знайшли 8-річну втікачку (фото)

У Вознесенську Миколаївської області відшукали 8-річну дівчинку, яка втекла з дому через сварку з бабусею. Як повідомили у поліції області, маленька мандрівниця ховалась у плавнях неподалік від дому.

"Вдень 8-річна дівчинка прийшла зі школи та посварилась із бабусею через те, що загубила сережку. Тому вирішила піти погуляти містом, але куди саме не сказала, телефона при собі не мала. Ввечері дівчинка додому не повернулась, тож її бабуся звернулась по допомогу в поліцію", - йдеться у повідомленні.

За декілька годин мандрівницю знайшли поліцейські сектору реагування патрульної поліції. Зі слів учениці, вона вирішила піти до річки в бік села Прибужани, адже мала образу на бабусю.

"Втомившись та зголоднівши, вона повернулася ближче до будинку й вирішила пересидіти в плавнях, тому що побачила багато поліцейських", - додали у пресслужбі.

Правоохоронці висловлюють вдячність усім небайдужим мешканцям міста Вознесенськ, які оперативно прибули до управління поліції, щоб надати допомогу в пошуках дитини, адже чужих дітей не буває.

У коментарях під публікацією читачі зауважують, що життя і здоров’я дорожчі за сережки.

"Добре, що все скінчилось добре. А якби дівчинка втопилась у плавнях? Хіба гроші того варті?", - запитують небайдужі.

Нині з дівчинкою усе гаразд, вона перебуває вдома. І з бабусею, і з нею превентивну роботу проводять ювенальні поліцейські.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення