Моряки з Північної Кореї здійснили збройний напад на російських прикордонників: троє поранених

 СЕГОДНЯ

У Японському морі, де раніше Північна Корея захопила російське риболовецьке судно, стався новий інцидент. Екіпаж північнокорейської шхуни напав на російських прикордонників, троє військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомили в Центрі громадських зв'язків ФСБ Росії.

"Екіпажем північнокорейської шхуни (більше 45 осіб) здійснено збройний напад на членів оглядової групи прикордонного корабля. Троє військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості", – підкреслили в ФСБ.

У спецслужбі уточнили, що всього в ході проведення заходів з охорони морських біологічних ресурсів корабельним складом Прикордонного управління ФСБ Росії по Приморському краю в районі банки Кіто-Ямато в Японському морі, виключній економічній зоні Російської Федерації, були виявлені дві північнокорейські шхуни і 11 мотоботів, які здійснювали браконьєрський промисел. Одна шхуна, екіпаж якої складається з 21 людини, була затримана. Моряки з другої шхуни атакували російських прикордонників.

Пізніше джерело в російській спецслужбі повідомило, що затримані дві шхуни, в тому числі та, екіпаж якої скоїв збройний напад на прикордонників.

У свою чергу в силових структурах повідомили, що зараз обидві шхуни конвоюють в порт Находки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення