Москвичка здала поліції свого чоловіка, який у Польщі допомагає ЗСУ, а його брат воює на боці України: токсичне листування злили у мережу

У московській сім'ї жінка здала поліції свого чоловіка-українця, який після 24 лютого поїхав до Європи та допомагає ЗСУ. Також росіянка подала на розлучення. Про випадок пише російський телеграм-канал Baza.

"Москвичка написала заяву на чоловіка за те, що він викинув паспорт і погано відгукувався про росіян. Сам чоловік – українець. Сімейний розлад стався у московській родині одразу після початку повномасштабних бойових дій. За словами Наталії, її чоловік Максим, який має громадянство Росії та України, дуже емоційно відреагував на те, що відбувається. Чоловік вилаявся не лише на адресу росіян, але ще й своєї дружини та її родичів", - йдеться у повідомленні.

Як стверджує Наталя, у запалі сварки Максим вдарив її, після чого пара опинилась у поліції. Зрештою, шлюб остаточно дав тріщину: у квітні чоловік поїхав як біженець за українським паспортом до Європи, а свій російський залишив дружині і попросив "викинути його на смітник".

Пізніше москвичка дізналася, що її чоловік перебуває у Польщі та допомагає ЗСУ, а його брат воює на боці України. Тим не менш, Максим заявив, що збирається ще повернутися до Росії, оскільки тут у них з Наталією живуть спільні діти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення