Моторошне вбивство 6-річної Мирослави на Харківщині: слідчі заявили, що перед смертю дитину зґвалтували (відео)

Слідчі зробили остаточні висновки після величезної кількості експертиз щодо жорстокого вбивства 6-річної дівчинки 13-річним підлітком на Харківщині.

За результатами трьох судово-медичних експертиз, а також 35-ти судових молекулярно-генетичних експертиз виявлено, що перед убивством 6-річну Мирославу зґвалтували. Те, що злочин скоїв 13-річний сусід убитої після всіх експертиз слідчі вже не сумніваються.

Зазначається також, що підліток розумів, що робить.

З урахуванням отриманих в ході попереднього розслідування доказів, визначена остаточна кваліфікація дій зловмисника по п. 2, 10 ч. 2 ст. 115 і ч. 4, 5 ст. 152 (умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане із згвалтуванням, якщо вони спричинили тяжкі наслідки) ККУ.

В даний час процесуальним керівником направлено до суду клопотання про застосування стосовно зловмисника примусових заходів виховного характеру.

Нагадаємо, в ніч на 29 липня в Старому Салтові на Харківщині знайшли тіло зниклої напередодні 6-річної дівчинки Мирослави Третяк. Мертву дитину виявили в покинутому будинку з ознаками насильницької смерті - забиття голови та обличчя.

Згодом з'явилася інформація і щодо підозрюваного у вбивстві дівчинки. У душогубстві запідозрілі тринадцятирічного підлітка.

Того вечора його бачили із загиблою Мирославою та її подругою.

Як розповіли сусіди, раніше підліток часто ображав дітей і жорстоко поводився з тваринами.

Дорослі не можуть зрозуміти, яким чином маленька красуня могла викликати у підлітка таку неймовірну жорстокість. Але психолог у студії "Стосується кожного" пояснила, що могло відбуватися у голові Богдана.

"Агресію, злість на дорослих та соціум, Богдан провокував на цю дитину. Тобто це - перенесення, яке, можливо, спричинило трагедію",- прокоментувала психолог Олена Шершньова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення