На апараті ШВЛ: медики розповіли про стан хлопця, який випав із кабінки канатної дороги у Харкові

Юний харків’янин, який випав із кабінки канатної дороги і якого переїхав мікроавтобус, підключений до ШВЛ. У нього численні травми аж до забою головного мозку та перелому тім'яної кістки. Медики підтвердили, що 17-річний хлопець був п’яним і намагався покінчити з життям.

"Швидку" викликав водій автомобіля, перед яким впав юнак. Медики у важкому стані госпіталізували його у невідкладну допомогу, інформує МГ "Об'єктив".

"Йому діагностували відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом тім'яної кістки, закритий перелом правого плеча і закритий перелом правого стегна. Травматичний шок, спроба суїциду і алкогольне сп'яніння", - розповіла заступник директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Галина Солдан.

Галина Солдан уточнила, що точну ступінь сп'яніння в проміле встановлять в лікарні.

Нагадаємо, хлопець випав із кабіни підвісної канатної дороги на проїжджу частину 13 червня ввечері близько 18:00, де його потім переїхав мікроавтобус. Перед тим, як вистрибнути з кабінки, самогубця скинув на землю рюкзак. Його впіймав інший юнак - ймовірно, його товариш.

Увага! Відео 18+

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення