На Арабатській Стрілці рецидивіст зарізав охоронця магазину, де працювала його коханка, і підпалив (відео)

У с. Стрілкове Генічеського району Херсонської області рецидивіст обікрав магазин, у якому працювала його співмешканка. Чоловік розповів жінці про скоєне і втік з дому, проте не розповів моторошні подробиці пограбування. Негідник шляхом віджиму вікна проник до магазину, а коли побачив там охоронця, то завдав йому п’ять ударів колото-ріжучим предметом. Після цього влаштував умисний підпал приміщення, розраховуючи, що пожежа знищить справжні обставини, що сталися в магазині. Виявилось, що з магазину зникла жіноча сумка з 20 тис. грн.

Бездиханне тіло 64-річного охоронця зі слідами насильницької смерті жінка виявила вже вранці. Вона ж і сповістила поліцію про злочин 28 січня близько 07:15. Поліцейські Херсонщини впродовж кількох годин розкрили це жорстоке вбивство, повідомили в Департаменті карного розшуку.

"Співробітниця магазину через мережу інтернет познайомилась з чоловіком, згодом вони почали проживати разом, він розповів їй, що раніше притягувався до кримінальної відповідальності і має намір знову скоїти крадіжку. Одного вечора він повернуся з грошовими коштами, а також з електричними приборами, зібрав свої речі і сказав, що йому терміново потрібно поїхати", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що близько двох тижнів тому до працівниці магазину приїхав жити з Миколаївської області чоловік, з яким жінка познайомилася в Інтернеті. Однак, за місцем її мешкання 39-річний громадянин був відсутній. Оперативники перевірили за наявними інформаційними базами його особисті дані та з’ясували, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

У ході слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що чоловік вранці виїхав у Генічеськ, після чого сів у рейсовий автобус до Херсона, а згодом направився в Одесу. Увечері підозрюваний був затриманий.

Наразі зловмисник перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру у вчиненні трьох тяжких злочинів – умисному вбивстві, розбої та умисному пошкодженні майна. Затриманому може загрожувати довічне ув’язнення, повідомили у поліції області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення