На Буковині 18-річна п’янь під оплески друзів забила до смерті павича: що відомо про живодера (відео)

Завтра Чернівецький суд обере запобіжний захід буковинцю, що на камеру забив павича до смерті. Про це повідомили у пресслужбі Чернівецької обласної прокуратури. Як зазначили у ГУНП в Чернівецькій області, порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

За даними слідства, убивство сталось 3 червня поблизу річки Сірет в межах села Карапчів колишнього Глибоцького району. Розправу над птахою вчинив 18-річний місцевий житель. Під час відпочинку, де алкоголь лився рікою, молодик був разом із друзями. Факт знущання фіксували на відео друзі підозрюваного, яке оприлюднили у соцмережах. Вони не зупинили живодера, натомість сміялись.

"18-річний місцевий житель жорстоко поводився з павичем. Птаха придбав заздалегідь. Усвідомлюючи, що його дії завдадуть тварині істотного болю та можуть спричинити каліцтво або смерть, молодик з особливою жорстокістю наносив їй тілесні ушкодження", - розповіли у прокуратурі.

Живодером виявився 18-річний син місцевих підприємців - мешканець села Карпачі на ім'я Костянтин Урсулян. Коли відео розійшлося, він дуже злякався резонансу та попросив усіх, хто репостив відео з жорстокою розправою над павичем, видалити його. Зараз обліковий запис Костянтина Урсуляна прихований.

Увага! Відео містить сцени насилля! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою!

Наразі вирішується питання щодо обрання живодеру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення