На Дніпропетровщині 17-річна дівчина та її 21-річний молодик виготовляли дитячу порнографію (фото)

У Кривому Розі 17-річний хлопець та його 21-річна подруга виготовляли і розповсюджували дитячі порнографічні матеріали в одному з каналів в Telegram. У четвер, 5 серпня, поліцейські провели обшуки за місцями проживання організаторів незаконної діяльності. Про це повідомляє місцева поліція.

У квартирах підозрюваних виявили комп'ютерну техніку та інше обладнання, яке використовували для виготовлення і поширення порнографічної продукції в інтернеті.

В результаті слідчих заходів поліція вилучила комп'ютерну техніку, системний блок, жорсткі диски, веб-камери, мобільні телефони та банківські картки. Всі вилучені речі направили на експертні дослідження. Після їх проведення зловмисникам повідомлять про підозру.

Зараз триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження відкритого за ч.3 ст.301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів). Стаття передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

Поліцейські проводять комплекс оперативних заходів. З їх допомогою намір встановити всіх осіб, причетних до організації незаконної діяльності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення