На Харківщині мікроавтобус вилетів у котлован будмайданчика: водій розбився, двоє пасажирів у лікарні (фото)

На Харківщині у Чугуївському районі водій мікроавтобуса не впорався з керуванням та з’їхав за межі проїжджої частини у котлован. Від отриманих травм чоловік загинув, ще двоє пасажирів доставлені до лікарні. Про це повіомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

"16 листопада приблизно о 22:00 автомобіль "Ford Transit" під керуванням громадянина 1968 року народження їхав по автодорозі "Київ – Харків – Довжанський" до Харкова з боку Ізюма. Під час руху водій не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини ліворуч, після чого мікроавтобус впав у котлован будівельного майданчика", - йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм водій мікроавтобуса загинув. Двоє пасажирів мікроавтобуса – чоловіки 1977 та 1969 року народження – були доставлені до лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Також читайте: Більше можливостей для придбання всього необхідного від сервісу Frisbee.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення