На Харківщині самогубця на позашляховику виїхала на залізничний переїзд: поїзд на швидкості зніс авто (фото)

На Харківщині на залізничному переїзді сталася аварія. Поїзд протаранив позашляховик Mitsubishi Pajero. Жінка, яка була за кермом авто, постраждала. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 жовтня близько 13:55 на вулиці Залізнична в селі Максимівка Богодухівського району.

"Жінка 1958 року народження, керуючи автомобілем Mitsubishi Pajero, не переконалась в безпечності проїзду та виїхала на регульований залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофору з увімкненою звуковою сигналізацією. У цей час пасажирський потяг сполученням "Лисичанськ-Ужгород", який відправлявся зі станції Максимівка, здійснив бокове зіткнення в праву частину автомобіля", - йдеться у повідомленні.

Жінка бригадою швидкої медичної допомоги доставлена до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Унаслідок аварії затримка руху поїздів склала близько півтори години.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення