На Херсонщині російські солдати до смерті заґвалтували жінку, а її 3-річного сина душили колготками до непритомності

У Херсонській області повідомляють про вбивство російськими окупантами жінки та напад на її 3-річну дитину. Про це з посиланням на знайомих пишуть у соцмережах та додають, що ЗМІ підтверджують інформацію, посилаючись на лікарів та мешканців Лиманця, місця, де сталася трагедія.

Автор повідомлення наголошує, що Буча - це не єдиний випадок звірства зі сторони окупантів. Деякі джерела додають, що вбита жінка була дружиною українського офіцера, який зараз заахищає Україну у лавах Збройних сил України.

Водночас дехто з місцевих жителів стверджує, що звірство скоїли не російські солдати, а якийсь місцевий неадекват, який нещодавно вийшов із в'язниці.

"У ніч з 19 на 20 червня о 3:00 ночі в Херсонській області (село Лиманець, на межі Херсонської та Миколаївської областей) російські окупанти увірвалися в будинок, де була жінка зі своєю трьохрічного дитиною! Російські солдати ґвалтували та били жінку, а маленького хлопчика трьох років душили колготками. Дві години хлопчик пробув без свідомості, а мати померла", - йдеться в одному з дописів з приводу цього злочину окупантів.

Хлопчика направили в лікарню, зараз він з родичами, спеціалісти, які залишилися в місті, надали допомогу. Проте моральний стан дитини дуже тяжкий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення