На київських Позняках безхатько підбирає цуценят і ґвалтує: скандал із зоофілом сколихнув мережу (фото)

У Києві історія з бездомним, який ґвалтує собак, сколихнула мережу. Волонтер Ірина Сивенко повідомила у Facebook, що викупила постраждалого цуценя і лікує.

За словами волонтерки, безхатько поголив собача, аби задовольняти свої сексуальні потреби. Коли тваринку везли до ветеринарної клініки, вона плакала і тягла лапки.

У громадській організації Ursa Major, яка бореться з жорстоким поводженням з тваринами, хочуть притягнути шкуродера до відповідальності. Адже впевнені, що тепер безхатько-зоофіл шукає собі нову жертву серед тварин. У організації оголосили збір коштів, аби оплатити послуги адвокатів.

Волонтерка просить надати розголосу ситуації, проте конкретної інформації не надає: який діагноз, чи взялась за справу поліція, немає також і відео з ветлікарні. У коментарях Ірина Сивенко обмежується словами, що поспілкується особисто з тими, хто готовий надати допомогу.

Ця історія набула розголосу ще 18 червня. У публікації Ірина казала, що як тільки медики нададуть медичний висновок, то одразу в клініку планують викликати поліцію. Втім, за 4 дні з часу публікації допису волонтерка так і не повідомила, чи подала заяву про злочин до правоохоронних органів. Натомість свіжі фото цуценя у стрічці під дописом з’явилися. Сама Ірина розповіла, що очевидці бояться надати покази.

Відсутність конкрентої інформації у публічній площині обурила читачів, які запитали, який подальший план дій, і для чого збираються кошти - для допомоги постраждалій тварині чи для оплати послуг адвоката, аби покарати шкуродера-збоченця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення