На кордоні з Польщею українці перелізли через паркан під час брифінгу прикордонників (відео)

На кордоні з Польщею в пункті пропуску "Шегині" кілька порушників перелізли через паркан прямо під час брифінгу прикордонної служби, яку знімали журналісти на камери і вели пряму трансляцію. Курйозне відео пізніше опублікували в мережі. Самих порушників після зухвалого "прориву" пізніше таки затримали прикордонники. Про це 17 червня екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів у своєму Facebook.

Так, чоловік і жінка вирішили не чекати в чергах і скоротити процедуру перетину кордону з польського пункту пропуску "Медика" в українські "Шегині" у Львівській області на нейтральній території пішого переходу. З реалізацією плану вирішили не морочитися і здійснили його серед білого дня, ні від кого особливо не криючись.

Під час того, як порушники перелазили через 4,5-5-метровий паркан, працівники ЗМІ знімали брифінг заступника начальника Західного регіонального управління ДПС Олексія Гавела, який розповідав про черги на пішому переході в пункті пропуску.

Після фіаско порушників - жителів Черкаської області - оштрафували на 170 гривень. Також їх притягли до відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення.

Інцидент стався 15 червня, а в ДПСУ заявили про намір після такого "прориву" посилити контроль на кордоні та краще стежити за роботою прикордонників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення